Social AGro.jpg

Felkészültél?

AKkor kezdjük!


Konzultáció

Már érzed, hogy több kell, de nem tudod pontosan mire van szükséged a megvalósításhoz, akkor foglalj időpontot és átbeszéljük, merre indulj el.


Agrármarketing Felsőfokon Zárt csoport

Agrármarketing felsőfokon.jpg

Az agrármarketing felsőfokon zárt csoport elsősorban termelőknek szól, legyen szó kistermelőkről, vagy akár nagyüzemi gazdálkodást folytatókról. A csoportban tematikus témák várnak rád, élő bejelentkezések, interjúk, tippek, kedvezmények.

Fontos: Mindössze két feltételt kell teljesíteni, az egyik, hogy az előugró három kérdésre válaszolnotok kell, illetve legyen egy profilkép, amin felismerhető vagy.


Social Agro_Kezdő lépések.jpg

Közösségi média egyről a kettőre

Termelni, előállítani nagyon tudsz, a piacon is szeretnek, de ugyanaz a kör vásárol tőled napról napra. Több emberhez szeretnéd, hogy eljussanak termékeid, mert házi, mert egészséges, mert isteni finom, vagy alapjában véve csak azért, mert a TIÉD. Szeretnél már elindulni az online világban, Facebook, Instagram oldalon, de nem tudod merre indulj el?

Bízz bennem, a legjobb kezekben vagy, hogy megtanulj mindent az alapoktól kezdve, és felépítsd a saját kertedet.


Social Agro_kommunikációs.jpg

Hatékony kommunikáció stratégia felállítás

Már lejárt annak az ideje, hogy csak posztolgatunk, aztán majd lesz valami… A véletlenszerű tartalmakkal egy idő után teljes káosz fog uralkodni a felületeiden, aminek semmi értelme. Pontosan ezért is nagyon fontos komolyan venni és helyén kezelni a tervezési folyamatokat. Tudom, hogy első hallásra ijesztő lehet, de nem az. Már most tele vagy ötletekkel csak, még nem használtad őket. Ideje, hogy együtt átbeszéljük, elemezzük, és megvalósítsuk, hogy teljes egészben lásd mennyire sokat számít egy jól megtervezett tartalom.


Social Agro_közösségépítés.jpg

Márka- és közösségépítés

Egy olyan közösségről álmodom, akik hűségesek hozzád, akik pontosan tudják mit is várhatnak tőled, a termékedtől, a szolgáltatásodról.

A márka építés az elejétől a végéig fontos, ha nem a legfontosabb a vállalkozásod életében. Ebben az esetben nem számít, hogy egyszemélyes termelőként, vagy épp óriási multiként lépsz erre az útra. Mindenki nulláról indul, a kérdés az, hova jut el. Tegyük meg együtt a lépéseket, hogy nagyot tudjunk alkotni.
Social Agro_haladóknak.jpg

Teljes körű social média menedzsment

Úgy érzed otthonosan mozogsz a közösségi média területén. Jelen vagy a népszerű oldalakon, folyamatosan posztolgatsz, de nem jön a várva várt siker. Valami nem az igazi. Elakadtál? Szükséged lenne valakire, aki a teljes tematikát meghatározza? Ne görcsölj ezen tovább, a legjobb helyen jársz.

A program során átnézzük és kielemezzük a kommunikációs felületeidet, ezek alapján komplett stratégiát állítunk fel, érinteni fogjuk a minőségi tartalomgyártást, képi megjelenést, közösségépítést…