Social Agro_child.jpg

A te terméked, a te gyermeked!

Egy név, egy márka, egy brand, mindez Te magad vagy!

Szeretnéd, hogy megismerjenek a vásárlóid? Szeretnél egy közösséget kialakítani, akik imádják azt az érzését, hogy veled termelnek?

Biztos vagyok abban, hogy már az egyik álmod valóra vált! Van egy saját veteményeskerted, ahol a finomabbnál finomabb termékeket termeled, vagy épp feldolgozod, de tudod, hogy valami még hiányzik.

Netalántán szükséged van egy iránymutatásra, hogyan tudod eladni termékedet a leghatékonyabban?


 

Na? Szárnyal már az agrármarketinges fantáziád?

 

Tudom, hogy elképzelted már magad előtt, mikor pörög a facebook oldalad. Látod a rengeteg emailt, amiben utánad és a terméked iránt érdeklődnek. Egyre izgatottabb vagy, mikor villog a telefonod, mert tudod, hogy kaptál egy újabb like-ot, egy következő hozzászólást, egy oldal ajánlást, vagy épp egy vásárló rendeli meg a termékedet! Szeretnéd, ha mindez valóra válna?

Hogyan tudod kialakítani a számodra legmegfelelőbb agrármarketinges stratégiát?

Bízz bennem, a legjobb kezekben vagy, hogy megtanulj mindent az alapoktól kezdve, és felépítsd a saját kertedet.

IMG_2048.jpg

 

Van még félni valód a konkurenciától?

 

Szerintem sosem érezted még ennyire szabadnak magad, hiszen nincs konkurenciád! Ez a lényeg. Gondold végig. Ebben segít neked az agrármarketing. Nem számít, hogy mindenki „paradicsomot” árul, a vevőt nem az fogja érdekelni, azt fogja keresni, akit ismer, ahol tudja, hogy nem fog csalódni, mert minőségi terméket fog kapni, mert tudja, hogy kitől vásárol.

Egy tudatos vásárló célirányosan hozzád tart, mert követ téged, tudja, mikor, hol vagy, hogyan tud hozzá jutni a termékeidhez, mert kommunikálsz vele.

Minden egyes évnek, évtizednek megvannak, megvoltak a marketing eszközei, hogy elérd a vevőidet. Ma bárhol, bármikor tudsz kommunikálni a vásárlóiddal, a célközönségeddel, ebben a digitális világban, minden lehetséges. Olyan eszköz van a kezedben, amire nem is gondolnál.

Ebben tudok neked segíteni, hogyan tudod magad ismerté tenni, hogyan tudsz egy közösséget kialakítani, hogyan érheted el a vevőidet, hogyan tudod megtöbbszörözni őket. Milyen technikákat használj, milyen felületen legyél jelen. Segítségedre lehetek abban, hogy kialakíthatjuk azt a közösséget, amire régóta vágysz, egy saját piacot. A tanácsaimat követve, egy olyan „online piacra” tudlak bevezetni, ahol nincs konkurencia, nincs árverseny, nem lesz több elégedetlen vásárló.