IMG_6593.jpg

Hello, Dia vagyok

Az agrárszektor social média stratégája

A mezőgazdaság nemcsak egyszerűen a hivatásom, hanem ez az életem. A mai napig mezőgazdasági vállalkozásban dolgozom a családommal, ezért is tudom, hogy következő generációként mennyire fontos a vállalkozás életében a social média.

Több interjút is készítettem termelőkkel, hogyan dolgoznak, gondolkoznak, hogyan élnek, mi az, amire felkapják a fejüket. Nem véletlen, hogy több tízezren olvasták ezeket az anyagokat, hiszen mindenkiben benne van a tenni akarás, a kíváncsiság, hogyan legyünk hatékonyabbak, hogyan tudjuk kihozni a maximumot a termelésből, a termékeinkből kérdésköre.

Zsűri tagként részt vettem a Magyarország Legszebb Birtokainak bejárásain, ahol a családi gazdaságoktól elkezdve a nagyüzemi termelést folytatókig láttam és hallottam mitől sikeresek, mik a hiányosságok, milyen lehetőségeik vannak, hogy értékesítésük egy kézben maradjon. Szintén az idei évben volt szerencsém a III. Nemzeti szörp és lekvárverseny bíráló bizottságában helyet foglalni, ahol több különböző kézművesterméket kóstolhattunk, értékelve a termelők, manufaktúrák keze munkáját, az ízvilágtól kedve a marketinging.
Ahol találkozhattál velem:

Magyarország legszebb birtokaű.jpg

Magyarország Legszebb Díj 2019 birtokbejárásain szintén zsűri tagként járhattam az országot, megismerve a családi gazdaságokon dolgozó termelőkön át nagyüzemi gazdaságok vezetőit,

III. Nemzeti szörp és lekvárverseny.jpg

III. Nemzeti Szörp és Lekvárversenyen zsűriként

kiskertpiac.jpg

A budapesti nagy sikerrel működő Kiskertpiacon Farkas Andreával élő bejelentkezés mellett beszélgettünk termelőkkel.


Rólam mondták

Nagyon ritka, hogy valaki pár mondat alapján azonnal tudja mire van szükségünk, de ez esetben szerencsére ez történt. Így újabb vevőkkel gazdagodhattunk és szélesíthettünk piacunkat.
— Évi
Neki köszönhetően nem kellett más irányban gondolkoznunk, eltérnünk az eddigi tevékenységünktől. Segített, hogy azt végezhessük továbbra is, amihez értünk.
— Ili
Első perctől kezdve értette mit szeretnék, ő is látta a terveimet és munkájával segített a célomat megvalósítani.
— Judit
Köszönöm a tanácsokat, sokféleképpen hoznak pénzt a konyhára.
— Gyuri

Együttműködő Partnereim